|
uzzi
|
 |
« on: February 05, 2010, 12:22:35 PM » |
|
Va mai aduceti aminte de Iulian Bumbu?
Iulian le da de gandit, sau chiar le forteaza mana, celor de la BMW pentru a crea o super-masina, dupa ce acestia s-au axat in ultimul timp pe masini sport 4X4, precum BMW X6. Conceptul acestuia se vrea a fi noul coupe BMW, urmand liniile BMW-ului CS Concept, care din pacate nu va merge in productie. Conceptul BMW S.X este o prima propunere de devoltare a modelelor Coupe, concept creeat de Iulian Bumbu, un absolvent al Transportation Design Course la Facultatea de Politehinca din Milano.Conceptul BMW S.X reprezinta o viziune personala asupra unei noi generatii de Coupe a marcii germane BMW.
BMW S.X ar putea sa fie pozitionat mai bine decat actualul model Seria 6, iar stilul conceptului S.X ar putea castiga mai multe pareri pozitive decat actualul Seria 6. Dimensiunile conceptului S.X, in comparatie cu Seria 6, arata ca acest concept este mai lung si la scund.
Ce parere aveti de conceptul lui Iulian Bumbu?
|
|
|
|
|
Nu am lasat niciodata scoala sa imi afecteze educatia
|
|
|
|
|
|
paco_wonderboy
|
 |
« Reply #2 on: February 05, 2010, 12:59:27 PM » |
|
mie nu mi se pare ca duce a Dodge,cu lateralul.....e discutabil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doru
|
 |
« Reply #3 on: February 05, 2010, 01:26:03 PM » |
|
arata foarte bine, multe masini seamana intre ele, nici nu vad cum n-ar semana, ce forme sa mai inventeze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzzi
|
 |
« Reply #5 on: February 05, 2010, 08:35:41 PM » |
|
Despre Iulian Bumbu:
* nascut pe 21 Iulie 1981 in Bechet (Romania) * diploma de Master in Design de Masini la Scuola Politecnica di Design Milano (2007-2008) * finalizat studiile la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Departamentul de Design de Produs (2004) * internship de 3 luni la Centro Stile Alfa Romeo (2008) * experienta de 3 ani ca modelator 3D si texturare la AMC Studio
off topic..se stie ca Iulian Bumbu a mai contribuit la finalizarea unui proiect de baza si anume Lamborghini Insecta.Dupa cum spunea chiar el ... “Idea era sa creez o super-masina extrema orientata catre curse, cu un stil care introduce linii mai fine si mai organice integrate in stilul geometric Lamborghini”.
on..
|
|
|
|
|
Nu am lasat niciodata scoala sa imi afecteze educatia
|
|
|
|
paco_wonderboy
|
 |
« Reply #6 on: April 09, 2010, 12:35:29 PM » |
|
Talentat nenea Bumbu, frumos design pt S X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bmwe60
|
 |
« Reply #7 on: April 12, 2010, 03:12:01 PM » |
|
imi place fata - nervos, incruntat, feroce - spatele aduce cu slr !!!
|
|
|
|
|
|
525d - e60
|
|
|
|
ludo_ludovic2003