FORUM BMW - www.forumBMW.ro - BMW FORUM
September 09, 2010, 11:30:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: RT1200 - 2010  (Read 3085 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
shark 3D
Membru plin

320d

« Reply #15 on: April 19, 2010, 08:19:03 PM »

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente! Tare si completul de protectie!
doru
Administrator
Erou

FORUM POLICE

« Reply #16 on: April 19, 2010, 09:01:21 PM »

hd:
e obosita rau, la 70 de cai venind de la peste 150 e cam naspa. in plus te ninge si te ploua. am luat un rt ca un harley, cu muzica, boxe...etc dar macar are 110 cai.

treitreizero
Erou

« Reply #17 on: April 20, 2010, 11:22:22 AM »

Am busit Citroenul acum cateva saptamani si mergand la service am trecut si pe la HD. Mi-au placut Rocker si Cross Bones. Tare de tot. Doar pentru plimbari lejere, altfel, tehnologic nu se compara cu BMW. Telelever si ABS spun totul.

Atentia la cardanul spate, amicul meu cu RT are din nou joc la roata, asta dupa ce a schimbat piesa o data. Si tocmai a iesit din garantie, urmeaza scandal mare. Parca si la GT ai avut aceeasi problema

R1200C
330d
Citroen C-crosser 2.4i CVT
Golf V, 1.6
doru
Administrator
Erou

FORUM POLICE

« Reply #18 on: April 20, 2010, 12:27:33 PM »

da stiu nu e nimic de facut, unele nu tin. un inginer de la un service din germania caruia i-am cerut parerea - cel care mi-a schimbat mie - a spus ca sunt fabricate de terti si bmw nu a facaut un control de calitate corespunzator, la unele e metalul prost. nu e viciu de montaj/aliniere cum am citit eu undeva. in general tin si peste 100,000km. din ce am vazut se accepta garantie si la piese, in special asta, care crapa mult sub durata normata. sa scrie la bmw suport imediat, eu asa fac.
am vazut cateva astfel de ansamble defecte in service. la toate problema e aceeasi. acolo e un mare rulment ce are o bratara de otel care tine bilele echidistante. aia se rupe, bilele se distribuie neuniform si se amesteca cu bucati rupte din coroana si incep sa macine in camasa. roata incepe sa uruie si sa capete joc lateral. cand mergi pe asfalt perfect se aude ca la tren sau ca pe autostrada unde banda de rulare e intrerupta. daca descrii niste s-uri largi motorul tinde sa supravireze, sa te traga in jos.
atentie sa schimbe tot ansamblul nu sa faca rebuild.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: