Ciupanezu
勇 者 無 畏
Moderator Global
Erou

|
 |
« Reply #15 on: May 25, 2009, 04:21:58 PM » |
|
haha voi sunteti balerini frate pe langa mine, la 1.85 am avut 85kg normal pe urma 105 si recent ajunsesem la 130, m-am ingrozit. acum sunt la slabit, sper sa scap de 10 kg in prima etapa. e nasol rau cu kilele si la motor si la orice. incerc sa ajung la 100 in 3 reprize pe urma mai vad.
E foarte greu să slăbeşti, îngrăşatul e mult mai uşor.  Cel mai nasol este că scade mobilitatea, orice activitate fizică devine simţitor mai dificilă. ============ Am citit pe un site că BMW K1 este cea mai aerodinamică motocicletă de serie fabricată vreodată. 
|
|
|
|
|
|
E39 / 535iA V8 / 245 cp
|
|
|
|
|
|
|
|
msclemike
|
 |
« Reply #18 on: June 02, 2009, 09:35:25 PM » |
|
Dezvolt o mică obsesie chiar.  Obsesia devine mai periculoasa cand vine vorba de motociclete... P.S. farul ala ma ingrozeste cand ma uit la ea  (incerc sa nu ma mai uit la el  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doru
|
 |
« Reply #19 on: June 02, 2009, 09:50:46 PM » |
|
am sa-l intreb pe alex daca nu-l vinde pe al lui cand o sa vrei sa cumperi. el a mers cu el o data in cativa ani, are muzeu in garaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciupanezu
勇 者 無 畏
Moderator Global
Erou

|
 |
« Reply #21 on: June 02, 2009, 10:28:13 PM » |
|
Obsesia devine mai periculoasa cand vine vorba de motociclete...
O să merg destul de ponderat.  P.S. farul ala ma ingrozeste cand ma uit la ea  (incerc sa nu ma mai uit la el  ) Trebuie să recunoşti că are personalitate. 
|
|
|
|
|
|
E39 / 535iA V8 / 245 cp
|
|
|
|
msclemike
|
 |
« Reply #22 on: June 03, 2009, 01:05:27 PM » |
|
Sunt curios sa vad cum "evolueaza" episodul motocicleta in viata ta...eu am cam devenit "speriat" de ele si am renuntat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doru
|
 |
« Reply #24 on: June 04, 2009, 06:43:31 AM » |
|
cu motocicletele e ca si cu armele, nu te omoara ele, oamenii sunt de vina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan_e46
|
 |
« Reply #25 on: June 05, 2009, 08:31:14 AM » |
|
Pai si stai un pic ..  , agatatul nu implica o viteza asa mare. deci nu ar trebui sa fie "mortal" decat pentru gagica.Acum avand 2 roti in minus gradu de risc creste si cred ca trebuie sa ai si alta perspectiva asupra lucrurilor din jurul tau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan_e46
|
 |
« Reply #27 on: June 05, 2009, 01:31:00 PM » |
|
Chiar mai devreme ce-am ajuns acasa, pe blv Vasile Milea intre TImisoara si Dr Taberei se gasise un desptept pe gropanele alea sa se ridice pe o roata. Si cu o saptamana in urma era sa dau peste unu cu scutteru care s-a rasturnat din cauza unui canal mai adancit. Personal sunt adeptul chopperelor,ceva mai old school, ce iti place asa de mult la modelul ,zici ca e de pe vremea lu tataia.  . Dupa ce-mi termin si eu examene licenta etc etc .. ma apuc si eu de scoala.  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciupanezu
勇 者 無 畏
Moderator Global
Erou

|
 |
« Reply #28 on: June 05, 2009, 01:42:40 PM » |
|
Chiar mai devreme ce-am ajuns acasa, pe blv Vasile Milea intre TImisoara si Dr Taberei se gasise un desptept pe gropanele alea sa se ridice pe o roata. Si cu o saptamana in urma era sa dau peste unu cu scutteru care s-a rasturnat din cauza unui canal mai adancit. Personal sunt adeptul chopperelor,ceva mai old school, ce iti place asa de mult la modelul ,zici ca e de pe vremea lu tataia.  . Dupa ce-mi termin si eu examene licenta etc etc .. ma apuc si eu de scoala.  . Mie îmi place.  Mi-aş lua un K 1200 R dar nu-mi permit: 
|
|
|
|
|
|
E39 / 535iA V8 / 245 cp
|
|
|
|
treitreizero
|
 |
« Reply #29 on: June 05, 2009, 04:58:54 PM » |
|
tu ai vazut ce putere are motorul ala? rapida si nepractica, dar arata foarte bine nu vrei sa incerci un 1200 C? Sa simti cuplu adevarat
|
|
|
|
|
|
R1200C 330d Citroen C-crosser 2.4i CVT Golf V, 1.6
|
|
|
|