FORUM BMW - www.forumBMW.ro - BMW FORUM
September 09, 2010, 10:10:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Consumabile BMW 118d!Filtre aer, ulei,motorina!De unde?  (Read 555 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DARK-RIDER-82
Incepător
*

« on: March 02, 2009, 09:45:38 PM »

Salutare tuturor! M-a rugat un amic sa-l ajut cu ceva consumabile pentru BMW-ul lui 118d ! Ar vrea filtre de aer , ulei , motorina , si daca se poate  sa fie vreun magazin on-line si cu livrare la domiciliu !
Aveti care cunostinta de asa ceva? eu am cautat si mai mult m-a luat cu dureri de cap , ca nu prea gasesc...
Daca stiti careva de unde se pot cumpara aceste trei lucruri postati aici va rog mult!
Va multumesc anticipat!
CIAO! thumbupboth
Ciupanezu
勇 者 無 畏
Moderator Global
Erou

« Reply #1 on: March 02, 2009, 10:33:08 PM »

Poţi comanda de pe următorul site orice piesă, atât originală cât şi pe producător: http://www.sonax.store.ro/

E39 / 535iA V8 / 245 cp
cristiansan7
Erou

I Love BMW !!!!!!!!!!

« Reply #2 on: March 02, 2009, 10:48:39 PM »

Mai poti sa incerci si aici http://www.autokarma.ro !
DARK-RIDER-82
Incepător
*

« Reply #3 on: March 03, 2009, 09:34:15 AM »

cheers va multumesc mult! azi trebuie sa aflu cate ceva despre treaba asta! Deja sunt 3 saptamani de cand ma tot roaga amicul meu sa o "aranjam" cu cate ceva consumabile...
de piese "inca" nu e nevoie... la aproape 90000 de km ar fi chiar culmea...plus condusul "babeste" ca e prima lui masina...  haha-rire-395
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: