Level 2
Ziua a III a
Toata noaptea am visat ca patinez ambreiajul... si ca mi se blocasera muschii de la antebrat tocmai cand trebuia sa urc o panta acoperita cu noroi si piatra care disparea intr-o spirala stransa undeva in padure...
Cand m-am trezit la ora 10 ora Romaniei (sa moara toti dusmanii de ciuda, d-aia e bine in UK) , nu era nimic adevarat, doar ma dureau un pic mainile...
Mi-am luat imediat portia de vitamine , un english breakfast enorm, spaima colesterolului, sa-mi ajunga pentru toata ziua si am mai palavragit un pic cu fata de la bar. A aparut si Garret proprietarul hotelului si el biker, curios sa vada daca mai sunt inca "in one piece" si daca ma mai tine moralul si fizicul pentru inca o tura. Mai sa fie, toata lumea stia ca nu trebuie sa faci decat un nivel odata, numai eu le-am pus unul dupa altul, 4 zile la rand

Ma rog, numai eu Ramon si Karim. Vorbind de lup, apare si Karim la masa. Uite unul mai puturos ca mine... L-am lasat sa-si prepare porcaria aia cu cereale, fara sa mai ascult teoria lui nutritionista si am plecat sa-mi pun echipamentul...
Cand am ajuns la garaj, bicicletele erau frumos aranjate pe clase. Erau in plus si 3 HP-uri. Ceva nou...
Nu ne-am dat bine jos ca Zippy ne-a luat in primire. "Ready gent's ? Today's gonna be a fucking tough day ! " Se uita la noi foarte atent cum mergem si daca suntem stresati. I-am zis: nu te mai holba la mine, daca vezi ceva ciudat la mersul meu, e poate pentru ca ma bat un pic cizmele...
M-am uitat un pic la seria noua de 28 de colegi. Numai terminatori, mai fitzosi ca prima serie. Si echipamentul era mai "up-to-date"
Dupa clasica imprietenire cu motorul, ridicatul de jos si alte chestii basic a inceput cosmarul. "Walk the bike gays !" a strigat Matt "Follow me!" si la cei 1,60m ai lui, a luat Adventure-ul 2008 de coarne, prin pietre, nisip, santuri, movile, coaste de deal , in sus si in jos. Dupa 30 min eram toti numai apa, inclusiv cei cu XCountry...
Cand s-a uitat la mine, mi-am luat o fata cat am putut de relaxata. Nu cred ca m-a ajutat culoarea din obraji. Marlanul nu m-a iertat: "Dan the Man! still wanting to swap the bikes, mate ?" Doar daca mi-o dai de tot acasa, am incercat eu...
Au inceput turele de incalzire calare, ca pe jos eram oricum incinsi rau... O latura lunga, jumatate tarana adanca de 10 cm, jumatate cu pietre cat mingile de tenis, laturi scurte cu pietris gros, pentru intors si alta latura lunga, cu pamant batut si denivelari usoare, rupta in doua de o trambulina de vreo 2 metri
Zippy era in forma maxima, statea langa trambulina si tipa : "Jump, jump I need to see some wheelie not this fucking rolling with the dump. Yep, that applies to the gays on Gs 1200 , as well !"
Toata lumea a marit viteza. Nu facea sa ramai in urma, nu ? Cand ma credeam mai tare, wuumm trece pe langa mine un costum cu portocaliu, de KTM-ist cu viteza muult mai mare ca a mea. Mai sa fie, cat poate s-o tina asa ? Dupa inc-o tura.. Wuuumm. Zic..asta e nebun, dar nu pot sa ma apuc eu sa fac ordine aici... La al treilea Wum m-a depasit pe bucata cu pietre si a luat-o glont spre o zona cu bolovani cat mingea de fotbal. Zic, stai sa vezi ce-mi arata asta acum.. Pe naiba aratat, s-a dus drept in cap si-n umarul stang si-a avut noroc ca motorul a luat-o in alta directie cu ghidonul bracat. Ruptura de clavicula, antebrat, casca sparta, si de bicicleta nu mai vorbesc. Cand am vazut ca totusi se ridica am plecat mai departe sa-i anunt pe Matt si Zippy care faceau pipi englezeste cu picioarele departate, fata la deal la 30 m unul de altul, ceea ce nu-i impiedica sa discute, calm , englezeste de nu stiu ce cauciuc umplut cu bile de spuma...
S-au uitat peste umar si-au zis : "Ooh, it's Chris again" Se pare ca omul venea in fiecare an la ei si-n fiecare an rezista maxim 1/2 de zi.. Cand si-a dat casca jos, eu sa cad pe spate... Omul arata ca ala din reclama noastra cu motociclistul batran "nu astepta prea mult sa-ti implinesti visele.." Ma rog, cu vreo 10 ani mai tanar..