Sal,
Nu te supara ca ma bag peste alegerea ta, dar,
Toate motoarele au problemele lor, dar BMW are o mare "problema", lifetime

. Daca imi arati si mie moatoare de enduro/adventure/touring care sa bata BMW ca durata de viata, eu il dau gratis pe al meu.
Am intalnit motoare BMW cu niste kilometraje ametitoare. Usual poti intalni 150.000 KM si eu personal am vazut motoare care au ajuns fara probleme la 300.000 si chiar unul la 600.000.
Daca ai grija de el si ii faci toate lucrarile de revizie la timp (atentie la consumabile), si "nu traiesti prea mult, se poate sa te tina o viata intreaga".
AAA, am uitat, nu mi-as lua modele din 2006 - 2007, au ffffffffff multa electronica si nu e inca prea bine pusa la punct si mai da probleme din cand in cand.
Sper sa iti fie de folos in alegere si mai vb daca itzi cumperi BMW.
Salut!
Am citit aproape tot ce ati scris pe acest forum, am vazut poze superbe din calatoriile voastre si, ptr 2009 imi doresc sa schimb "foaia".
Mi-am vandut mobra (Harley) cu gandul de a trece pe stilul Adventure. Ma bate gandul sa achizitionez un GS 1200 Adv, dar parca nu sunt 100% convins. Mai exista si alte modele Adventure: de la KTM 990; Honda Varadero ;Triumph Tiger etc. Vreau o motoreta comoda, cu care sa pot merge si pe drumuri neamenajate, cu frane bune, ciclistica, etc
La ce am citit p-aici, BMW-ul se pare ca n-are concurenta. De ce? De exemplu, KTM-ul 990 Adv. are o gramada de "piese" de calitate (amortizoare WP, ghidon de firma, etc). Am mai citit si un drive-test in care se spunea ca saua de la KTM este foarte comoda.
Merci anticipat!